Interior de la Biblioteca Districte 3

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Les biblioteques:

     

La Biblioteca del Campus de Terrassa i les Biblioteques Públiques de Terrassa comparteixen les seves col·leccions

Dilluns 6 de febrer començarà la segona col·laboració entre la biblioteca pública i la biblioteca universitària a Terrassa.

Es  basa en l'intercanvi d'un lot aproximat de 50 llibres durant dos mesos, de temàtiques que puguin interessar als diferents perfils d'usuaris que atenen les dues tipologies de biblioteques.

El primer lot és de llibres sobre "Novel·la negra", provinents de la Biblioteca districte 6 (especialitzada en aquesta temàtica) que els presta a la biblioteca de la UPC perquè els estudiants universitaris els puguin agafar en préstec i gaudir de la seva lectura.

Al seu torn, la Biblioteca Campus Terrassa deixarà 50 llibres sobre "Còmic i l'aeronàutica" a la Biblioteca districte 4 perquè els pugui mostrar i prestar als seus usuaris. La Biblioteca districte 4 ja compta amb un club de lectura de còmic i és un tipus de llibre amb molta acceptació entre el seu públic habitual.

L'any passat ja es va produir un primer intercanvi de lot de llibres, amb èxit de lectors, durant els mesos d'abril-juny, on la UPC va cedir llibres de temàtica "Cuines del món" a la Biblioteca districte 2  i la Biblioteca districte 5 al seu torn, va facilitar un lot de llibres de temàtica "Esports", la seva especialitat a la UPC. 

 

Més informació


 

El més nou del blog:

 

Avui