El programa Acosta't a la lectura inclou tallers i clubs de lectura de diferents temàtiques dirigits a tot tipus de públic d'edats i interessos diversos. 

Les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions sobre obres literàries. Els tallers són conduïts i animats per professionals.

L'objectiu principal és promocionar la lectura tot fomentant-ne l'hàbit i el gust, creant un punt de trobada per a les persones interessades, afavorint el diàleg entorn d'un llibre i altres aspectes relacionats amb aquest i oferint noves possibilitats pel temps de lleure.

A la bct xarxa trobareu clubs de lectura de diverses temàtiques i per a totes les edats: literatura infantil i juvenil adreçada a pares, mares i mestres, còmic, assaig, novel·la, novel·la negra, etc.

Els clubs de lectura i tallers d'escriptura de la Bct xarxa del curs 2017-18 ja han acabat, properament us informarem de l'edició de l'Acosta't 2018-19.

A la festa de cloenda dels clubs de lectura d'aquest curs vam convidar a 8 persones de la ciutat relacionades amb el món del llibre i els hi vam preguntar "quin és el llibre de la teva vida?". En trobareu la crònica al biTer, el blog de les Biblioteques Públiques de Terrassa.