17 02 2018

Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol

Aquest cap de setmana Terrassa se suma a la commemoració el Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol. Aquest serà el segon any que a Terrassa es desplegarà una pancarta amb el lema 'El futbol contra l'homofòbia' abans de la majoria dels partits de futbol que es celebraran aquest cap de setmana a la ciutat en les diferents categories.

25 11 2017

Exposició | Ocaña: Espai de llibertat

Exposició d'obres de l'artista que dialogaran amb obres que altres creadores i creadors del nostre context han realitzat per aquest projecte.

 

22 07 2017

2n Pride Vallès

"Xiula falta a l'LGTBIfòbia"

Dissabte 22 de juliol se celebra a Terrassa el PRIDE VALLÈS organitzat per l'entitat LGBT Terrassa i Chrysallis Catalunya (entitat de famílies amb menors trans), a la Plaça del Progrés.

16 05 2017

Estrena a Terrassa del curtmetratge Silenci

Ens plau comunicar-vos que en el marc del Dia Contra l'Homofòbia, el proper dimarts 16 de maig a les 19h s'estrena a Terrassa el curtmetratge "SILENCI" contra l'LGTBIfòbia a les aules, al Cinema Catalunya (C/ Sant Pere, 9).

26 04 2017

Dia de la visibilidad lésbica

30 de abril de 12 a 16h. Dia de la visibilidad lésbica

L'Entitat LGTB Terrassa celebra el dia de la visibilitat lèsbica amb actuacions musicals, microteatre, poesia, clowns, vermut, pintxos... I la presentació de la guia dels conys elaborada per la nostra entitat. Ens trobareu al Torrent de la Font de Sagrera.

15 02 17

Manifest de rebuig per l'agressió homòfoba a Berga

Des de la Xarxa de Municipis LGBTI de Catalunya, de la qual forma part l'Ajuntament de Terrassa, condemnem l'agressió homòfoba que van patir dos joves a la ciutat de Berga per mostrar el seu afecte en públic.