La col·lecció de música de la bct xarxa està formada per llibres, revistes especialitzades, partitures i més de 24.500 enregistraments sonors (en format CD i DVD musical) amb la voluntat de despertar-vos la curiositat i ajudar-vos en el descobriment de nous gèneres musicals. 

 
Posem al vostre abast tot un seguit de recursos i iniciatives per donar-vos a conèixer el nostre fons com ara guies de lectura, recomanacions... I també us oferim la possibilitat de seguir-nos al nostre canal d'Spotify on podreu escoltar una selecció mensual de novetats i altres playlists seleccionades especialment per a vosaltres. 
 
 
Descobreix la dimensió sonora de la biblioteca a través de:
 
 

La bct xarxa està subscrita a Spotify, a través d'aquest canal explotem i compartim seleccions musicals a través de la creació de llistes de reproducció (playlists). Consulta-les des del nostre perfil: bct_xarxa
 
 

 

Terras-sons
La música al biTer, el nostre blog. Secció on ressenyem concerts i recitals de l'actualitat musical de Terrassa; novetats musicals arribades a la biblioteca i clàssics de totes les èpoques i estils.
 
 
 
Ampli repertori de música de tots els gèneres amb especial incidència de la música clàssica. Per a la consulta a la base de dades de música t'has de validar amb el carnet de la biblioteca.
 
 
 
 
Àmplia producció discogràfica, des dels orígens fins a les últimes novetats.
 
 
 
 
 
 
Curiositats, recomanacions, notícies, activitats musicals, recursos d'informació, novel·les musicals... Tot allò que les biblioteques podem oferir-vos sobre l'art sonor. 
 
 
 
 
 
 
El Tal com sona és una selecció temàtica de música que mensualment recomana la Biblioteca Central de Terrassa. 
 
 
 

Més informació