Màquina museu ciència

A la Borsa de treball del Servei d'Ocupació treballem per proporcionar a les persones una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar a les empreses les candidatures més apropiades als seus requeriments i necessitats.

Gestionem ofertes d'empreses del territori que busquen personal i fem un assessorament individualitzat, tant a les empreses,  com als candidats i candidates que estan buscant feina. Formem part de la xarxa d'entitats que actuen com Agència de col·locació.

Busques feina?

Per tal d'accedir a les nostres ofertes de feina, pots fer-ho presencialment al Servei d'Ocupació (Edifici Foment) de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h o directament a www.pof.cat on podràs consultar i/o enregistrar-te a las ofertes que tenim vigents.

Vull inscriure'm a la Borsa de treball

Vull modificar les meves dades a la Borsa de treball

Busques personal?

Oferim una atenció personalitzada i gratuïta en la selecció de personal.

Us oferim una preselecció de candidatures per a cada vacant: detecció i definició de perfils professionals, preselecció de les candidatures més adients, i fer un ajust entre l'oferta i la demanda mitjançant el treball d'intermediació, així com un seguiment del procés fins el tancament de la col·laboració amb vosaltres.

Us assessorarem sobre la tipologia de contractació y les bonificacions a la contractació de personal que pertany a col·lectius amb dificultat d'inserció laboral.

D'altra banda, podreu utilitzar les nostres instal·lacions per a realitzar el procés de selecció i si ho necessiteu, podeu comptar amb la participació de personal tècnic qualificat en el procés de selecció (passació de proves específiques, psicotècniques i/o competencials, entrevistes...)

Gestiona la teva demanda de personal


Si necessiteu fer una consulta o tràmit relacionat amb la vostra empresa actual o futura, l' Oficina d'Atenció a l'Empresa respondrà la vostra demanda.