Acceleració en Òrbita és un programa que té com a objectiu donar suport, eines i acompanyament a les PIMES amb major capacitat de créixer, per tal d'accelerar el ritme del seu procés de creixement.
 
Per poder participar-hi caldrà reunir els següents requisits: 
 
• PIMES, persones jurídiques o  en règim d'autònoms - empresari/a individual
• Vocació internacional
• Potencial de creixement
• Tenir seu social o estar localitzada a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
• Ser una empresa innovadora
• Cultura i valors alineats amb la ciutat "Compartir per Guanyar"
 
El termini de presentació de candidatures d'aquesta 5a edició del programa finalitzarà el 27 d'abril de 2018 fins a les 15h. Serà necessari omplir el formulari que trobareu accedint aquí.
 
Una vegada tancat el termini de presentació de candidatures, el Comitè de Selecció, representat per membres dels tres ens impulsors, l'Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la patronal Cecot, valoraran les candidatures presentades i decidiran les empreses seleccionades. El programa es durà a terme al llarg del 2018 i no té cost per a l'empresa ja què està subvencionat al 100%. En tot cas es demana però un compromís d'assistència per part de les empreses participants. 
 
El programa Acceleració en Òrbita, està impulsat per l'Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la patronal Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40. Igualment està subvencionat parcialment pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei Públic d'Ocupació Estatal.
 
Per a més informació podeu descarregar el full informatiu aquí.