Terrassa disposa de recursos d'oci per visitar per compte propi, equipaments cívics, esportius i biblioteques accessibles, així com diverses activitats de turisme accessible per conèixer millor la ciutat. 

Índex

 

"Fem Festa" a la discoteca Fred Astaire

Projecte Fem Festa a la Sala Fred Astaire

 • Persones amb discapacitat intel·lectualPer a qui?  Persones amb discapacitat intel·lectual joves i adultes. Per a persones amb necessitats de suport generalitzat i gran dependència, consultar amb l'entitat.
 • Quan? El segon dissabte de cada mes, de 16h a 20h. Consultar el calendari anual amb l'entitat.
 • A on? Sala de Festes Fred Astaire (C/ Sant Francesc, 52).
 • Observacions: Si la persona participant no va acompanyada per un familiar, tutor/a, o cuidador/a, cal posar-se en contacte prèviament amb l'Associació l'Estel per informar, coordinar i autoritzar l'assistència. Si la persona acompanyant va acompanyada per un familiar, tutor/a o cuidador/a, no cal avisar i només caldrà informar a l'entrada de la sala. La discoteca també està oberta a esplais i grups d'oci. L'entrada inclou consumicions no alcohòliques i pica-pica. Les persones acompanyants gaudeixen d'entrada gratuïta.
 • Dades de contacte : Associació l'Estel (coordinació d'assistència i aforament)

Torna a l'índex

Agenda ciutadana

Captura de pantalla de d'un acte de l'agenda ciutadana

L'agenda ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa incorpora des de juny de 2017 informació sobre accessibilitat dels actes públics organitzats a la ciutat. La majoria d'esdeveniments inclouen icones que indiquen si una determinada activitat disposa de mesures per a millorar la seva accessibilitat física, sensorial o cognitiva. 

Torna a l'índex

Centres Cívics

Centre cívic municipal

Torna a l'índex

Piscines municipals descobertes

Piscines municipals descobertesDel 24 de juny al 3 de septiembre, una bona opció de lleure estival és gaudir de les piscines municipals descobertes. Les següents instal·lacions són físicament accessibles:

 • Espai físicament accessiblePiscina del Parc de Vallparadís: amb accés sense ressalts o graons, vestidors i lavabos accessibles, i cadira per a persones amb discapacitat física a la piscina.
 • Espai físicament accessiblePiscina Les Arenes: amb accés sense ressalts o graons, vestidors i lavabos accessibles, i cadira per a persones amb discapacitat física a la piscina. També disposa de piscina infantil descoberta.

Torna a l'índex

Biblioteques

Biblioteca municipal

Torna a l'índex

Activitats de turisme accessible

 • Accessibilitat per a persones amb discapacitat visual i físicaAccessibilitat per a persones amb discapacitat visual i físicaAudioguia "Modernisme industrial a Terrassa". Inclou tres idiomes (català, castellà i anglès) i 10 edificis de la ciutat.

Masia Freixa

 • Accessibilitat per a persones amb discapacitat visual i físicaAccessibilitat per a persones amb discapacitat visual i físicaVisita a la Masia Freixa: "Vine a descobrir la joia modernista de Terrassa!". Visita guiada gratuïta a les 12 h, de dilluns a diumenge.
 • Accessibilitat per a persones amb discapacitat visual i físicaAccessibilitat per a persones amb discapacitat visual i físicaSeu d'Ègara. Les Esglésies de Sant Pere de Terrassa. Es pot sol·licitar la visita adaptada per a persones amb discapacitat visual: "La Seu d'Ègara a les teves mans".
 • Accessibilitat per a persones amb discapacitat auditivaRutes per la ciutat a la carta. Existeix la possibilitat de contractar un intèrpret de llengua de signes catalana (LSC), llengua de signes espanyola (LSE) i International sign system (SIS).
 • Accessibilitat per a persones amb discapacitat física i auditivaAccessibilitat per a persones amb discapacitat física i auditivaMinyons de Terrassa Experience. Inclou la participació en un assaig real de la colla castellera i la degustació de productes gastronòmics. També disponible en llengua de signes catalana (LSC) pagant els serveis de d'intèrpret.
 • Accessibilitat per a persones amb discapacitat auditivaAudio-signo-guia de la Masia Freixa.

 

Torna a l'índex

Data d'actualització de la informació: juliol 2017