Logo Terrassa Arts Visuals

Terrassa Arts Visuals

Les arts visuals són presents a la ciutat a partir de les activitats i exposicions promogudes per galeries d'art, entitats, institucions, centres culturals i espais alternatius, així com dels nombrosos exemples d'art a l'espai públic.

Terrassa aposta per la investigació, la creació i la producció artística, i obre els seus espais a un públic que s'interessa cada cop més per les pràctiques artístiques i els seus llenguatges multidisciplinars.

Terrassa escollida com a ciutat pilot pel Laboratori d'Art i Educació

Terrassa ha estat escollida com a ciutat pilot per la Diputació de Barcelona per desenvolupar un Laboratori d'Art i Educació amb l'objectiu d'investigar la relació entre els centres d'art municipals i els centres educatius, a fi d'aconseguir millores metodològiques que contribueixin a consolidar estructuralment la connexió entre ambdues institucions: l'artística i l'educativa.

Nota de premsa

Joana Biarnés. Una entre Tots

L'Ajuntament de Terrassa mitjançant el servei de Cultura - Terrassa Arts Visuals va produir i organitzar la primera exposició de la pionera del fotoperiodisme a Catalunya i l'Estat, la terrassenca Joana Biarnés.

 

 

 

 

 

 

Trailer del documental

Documental íntegre