Categories

  1. Premi Muncunill al Millor Innovador/a de l'any d'àmbit local a la persona, institució, empresa o associació de tot tipus (independentment de la seva forma jurídica), que hagin desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la ciutat de Terrassa i per a la societat en general.

  2. Premi Muncunill al Millor Innovador/a en el sector empresa a l'’empresa o associació de tot tipus (independentment de la seva forma jurídica), de tot l'’Estat Espanyol que hagin desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant a la societat en el sector empresa o de l’emprenedoria.
 

Concessió

  1. Cadascuna de les categories dels Premis Muncunill a la Innovació tindrà el seu propi jurat d’'experts designat anualment per l’Ajuntament de Terrassa.

  2. Cada jurat estarà composat per 5 membres: 1 d'’àmbit local, 2 d’'àmbit català i 2 d’'àmbit espanyol, exceptuant la categoria local que el formaran persones de Terrassa.

  3. Cada membre del jurat proposarà 2 candidatures que tinguin màxima exemplaritat i reconeguda transcendència nacional. El guanyador sortirà de l'elecció dels 5 membres del jurat que integren cada categoria.