Categories

1. Premi Muncunill a la Innovació al Millor Innovador / a de l'any d'àmbit local a la persona, institució, empresa o associació de tot tipus (independentment de la seva forma jurídica), que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la ciutat de Terrassa i per a la societat en general.
 
2. Premi Muncunill a la Innovació al Millor Innovador / a en el sector empresarial d'àmbit estatal a l'empresa que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat.
 
3. Premi Muncunill a la Innovació al Millor Innovador / a de l'any en el sector cultural d'àmbit estatal a la persona, institució, empresa o associació de tot tipus (independentment de la seva forma jurídica), que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat.
 

Concessió

1. Cadascuna de les categories dels Premis Muncunill a la Innovació tindrà el seu propi jurat d'experts designat anualment per l'Ajuntament de Terrassa.
 
2. Cada jurat estarà format per 5 membres: 1 de l'àmbit local, 2 de l'àmbit català i 2 de l'àmbit espanyol, exceptuant la categoria local que el formaran persones de Terrassa.
 
3. Cada membre del jurat proposarà 2 candidatures que tinguin màxima exemplaritat i reconeguda transcendència nacional. El guanyador sortirà de l'elecció dels 5 membres del jurat que integren cada categoria.