Amb motiu de la commemoració del Dia d'Europa, el servei de Relacions Europees i Internacionals organitza una activitat oberta a la ciutadania. 

Aquest 2017 el vam celebrar amb un acte el dilluns 8 de maig a l'Auditori Municipal del Conservatori de Música de Terrassa. Vam comptar amb la participació de tres alumnes de l'Escola El Cim, que van parlar sobre què significa per a elles Europa, i amb un concert a càrrec d'alumnes i professors del Conservatori de Terrassa. El programa del concert es basà en peces d'autors europeus com ara Mompou, Ros Marbà, Bach, Molinelli i, és clar, Beethoven amb el seu Cant de la joia de la Simfonia número 9, l'Himne d'Europa.

El Dia d'Europa és, oficialment, el 9 de maig (tot i que l'acte a Terrassa no sempre es celebra en aquesta data exacta), una data que recorda quan aquell mateix dia del 1950 el ministre francès Robert Schuman va presentar una proposta per crear una Europa organitzada, un pas que era imprescindible per mantenir relacions pacífiques després de les dues grans guerres mundials.

Ja us informarem de la data de celebració del 2018.

Compartim amb vosaltres algunes imatges de la celebració de 2017:

Dia d'Europa 2017

RRII_Dia_Europa2