La Fundación Vodafone España i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen tallers de capacitació digital adreçats a persones majors de 55 anys per a aprendre a utilitzar tauletes i telèfons mòbils intel·ligents. La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la ciutadania i reduir l'escletxa digital.

L'oferta formativa consisteix en tallers pràctics i breus de forma gratuïta arreu de Catalunya a entitats interessades que els sol·liciten, com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran, universitats, etc.

Aquesta és la tercera vegada que la Biblioteca Central (bct) participa en els tallers de formació, pels que han passat més de quaranta persones. 

Si esteu interessats en participar en pròximes edicions del curs de capacitació digital per a persones majors de 55 anys, organitzat per Fundació Pere Tarrés i Fundación Vodafone España, podeu posar-vos en contacte amb la vostra biblioteca habitual on recollirem les vostres dades. 

Taller: "Comunicació a través del mòbil. App's i WhatsApp" 

Propera formació: 13 i 20 de desembre de 2017 de 16.00 a 18.00 h

Les inscripcions es podran fer a la mateixa biblioteca (Passeig de les Lletres, 1) del 16 d'octubre al 16 de novembre o fins exhaurir les places.

Taller pràctic i breu dirigit al públic major de 55 anys usuari habitual de telèfon mòbil intel·ligent o tauleta digital. Veurem què és WhatsApp i com s'utilitza. Aprendrem a descarregar aquesta i altres aplicacions, crear un perfil, parlar pel xat, crear grups, i compartir fotografies, àudios i altres complements.

Destinataris: persones amb coneixements bàsics, que saben connectar-se a Internet i que no han accedit a cap formació similar. Cal tenir present que és necessari assistir a la totalitat de les sessions i que cal portar el propi dispositiu mòbil intel·ligent (mòbil o tauleta).

Lloc de realització: Sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa. Cal inscripció prèvia.

 

Més informació: