#hackandhealth

Sota el marc de les iniciatives vinculades al Parc Científic i Tecnològic, Orbital.40, l'Ajuntament de Terrassa promou la celebració de la segona edició del Hack&Health. Un hackathon de big data especialitzat en salut, dirigit a tota persona amb iniciativa, creativa, emprenedora i que vulgui aportar solucions dirigides a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.
 
El Hack&Health 2017 es celebrarà en dues fases diferenciades. La primera va ser un webinar que es va poder seguir en streaming el dia 10 de novembre. L'objectiu era analitzar els reptes actuals de les tecnologies de la informació en el camp de la salut i el benestar; oferir informació sobre els aspectes tècnics del hackathon, les fonts de dades a utilitzar i les eines disponibles; i es va aprofitar per a formar els equips de treball amb totes les persones inscrites. Podeu accedir a la presentació accedint aquí.

La segona fase es durà a terme els dies 24 i 25 de novembre a les instal•lacions de l'ESEIAAT al carrer Colom núm. 1 (UPC Campus Terrassa) on s'impartiran tallers tècnics, un debat obert sobre open data i sessions "Hands-on-Code".

 

Aquest esdeveniment va dirigit al públic en general, però és especialment interessant per a persones emprenedores, innovadores, estudiants, enginyers, programadors, dissenyadors gràfics, professionals de la salut,...

Inscripcions obertes fins el dia 22 de novembre. Per a inscriure-us podeu accedir aquí
 
Podeu consultar l'anunci i les bases aquí.
 
Per a més informació podeu consultar aquí i també podeu contactar amb nosaltres mitjançant: orbital40@terrassa.cat