Cinc regidors del Govern municipal presenten la seva renúncia, després de la marxa de Jordi Ballart

En els propers dies es formalitzaran les corresponents renúncies i s'anunciaran les persones que els substituiran 

L'endemà de la renúncia com a alcalde i regidor de l'Ajuntament de Terrassa de Jordi Ballart, cinc regidors del PSC han comunicat que deixen el govern municipal. Són Noel Duque, Lluïsa Melgares, Rosa M. Ribera, Maruja Rambla i Jordi Flores. En els propers dies es formalitzaran les corresponents renúncies i s'anunciaran les persones que entraran a formar part del Grup Municipal Socialista.

Per altra banda, l'elecció del nou alcalde/essa segons la legislació electoral s'ha de celebrar en els deu dies hàbils després de la presa en coneixement, avui, per part del Ple municipal, de la renúncia de Jordi Ballart,així que com a molt tard s'ha de celebrar el 17 de novembre.

Per a l'elecció del nou alcalde/essa, poden ser candidats/es tots els regidors/es que encapçalin les corresponents llistes. Per a la proclamació, es requereix la majoria absoluta dels vots dels regidors/es. Si cap dels candidats/es obtingués aquesta majoria, aleshores es proclamaria alcalde el regidor que encapçali la llista que va obtenir més vots a les darreres eleccions municipals.

Fins a la seva renúncia, Noel Duque, és tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, a més de regidor de Serveis Socials, Joventut i Lleure Infantil i Comunicació i Premsa; Lluïsa Melgares, tinent d'alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, així com regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat; Rosa Maria Ribera, Regidora d'Educació, Turisme i Normalització lingüística, i regidora de Presidència i Relacions Europees i Internacionals i Observatori Econòmic i Social; Maruja Rambla, regidora de Salut, Solidaritat i Cooperació Internacionals i Gent Gran; i Jordi Flores, regidor de Cultura.