El Districte 5 celebra demà una diada d'entitats

El Consell Municipal de Districte impulsa aquesta jornada

Logo dels Consells Municipals de DistricteEl Districte 5 de Terrassa celebrarà demà dissabte una diada d'entitats a la plaça de Lluís Companys. Durant tota la tarda i fins passada la mitjanit, aquest espai acollirà activitats diverses, espectacles i un sopar popular.

La diada començarà a les 16.30 h amb parades informatives i tallers a càrrec de diverses entitats. A les 17.30 h hi haurà un espectacle infantil i a les 18.30 h una cercavila amb la Papallona de Sant Pere i el Drac i Bruixes de Can Boada. A les 19.30 h serà el torn del grup musical Núa i a les 20.30 h se serviran botifarres i begudes a preus populars. La diada es completarà amb un espectacle piromusical a les 22 h i l'actuació del grup musical Timon Republik.

La diada d'entitats és una activitat acordada pel Consell Municipal del Districte 5, en el marc d'un programa de dinamització comunitària. La voluntat del Consell és que aquesta festa esdevingui anual, i que sigui itinerant pels diferents barris del districte.

Els Consells Municipals de Districte són òrgans de consulta i participació dels districtes en què es divideix territorialment el municipi de Terrassa. El del Districte 5 està integrat per una vintena d'entitats del territori, a més dels grups polítics municipals, veïns a títol individual i representants dels centres d'ensenyament i dels centres sociosanitaris. Els càrrecs de president i vicepresident recauen, respectivament, en el regidor Marc Armengol i en el representant de l'AVV de Can Roca Salvador Esquius.

El Districte 5 de Terrassa aplega els barris i urbanitzacions del nord-oest de la ciutat: Sant Pere, Poble Nou - Zona Esportiva, Can Boada del Pi, Pla del Bon Aire, Can Boada Casc Antic, Can Roca, Can Gonteres, Torrent d'en Pere Parres, Pla del Bon Aire - El Garrot, Els Caus – Els Pinetons i El Molinot.