Servei LGTBIQ d'informació, orientació, sensibilització, atenció i assessorament a la diversitat afectiva, sexual i d'identitat de gènere.

Servei d'atenció a les persones i famílies Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans, Intersexuals i Queers i a la ciutadania en general, que té l'objectiu d'acompanyar els processos de recerca personal de la identitat sexual i de gènere i, alhora, contribuir amb formació a la normativització i sensibilització vers la realitat LGTBIQ per evitar bullings i conductes discriminatòries a nivell local.

Amb una seu principal i diversos punts d'atenció descentralitzats, d'una banda ofereix assessorament personalitzat a les persones i famílies LGTBIQ, a llurs entorns i a qualsevol persona interessada i, d'altra banda, és una porta d'entrada a altres recursos i serveis municipals, altres administracions, entitats i institucions.

L'atenció i assessorament, realitzada per professionals especialistes en la temàtica, es fa de manera confidencial i individual amb les persones usuàries, i de forma grupal amb la realització de tallers, xerrades i activitats dirigides a famílies, escoles i ciutadania en general. L'assessorament inclou visites amb la persona professional experta i, si s'escau, acompanyaments.

Per demanar informació i concertar una visita: 

atencioLGTBIQ@terrassa.cat

Tel. 937315982

Punts de la ciutat que ofereixen atenció i assessorament descentralitzat:

 
Cartell Servei Jove d'Assessorament

1. Edifici Glòries (seu principal del Servei LGTBIQ)

2. Casa Galèria (seu del Servei de Polítiques de Gènere)

3. Casa Baumann: (seu del Servei de Joventut)