Del 27 de juliol al 16 de setembre

Música, patrimoni i estiu: aquests són els tres pilars del cicle Sons del temps, que any rere any s'ha consolidat com una proposta cultural singular i atractiva per a tots els públics. Aquest 2017 el cicle arriba a la seva desena edició amb noves propostes musicals situades a diferents escenaris destacats del patrimoni artístic i cultural de Terrassa, com La Seu d'Ègara, el Castell-Cartoixa de Vallparadís, el Claustre del Convent de Sant Francesc o l'antic Magatzem Pasqual Sala. Un cicle al que enguany es suma la restauració del piano Blüthner que tornarà a sonar a la Casa Alegre de Sagrera.

Sons del temps convida a fer un viatge cultural a través de diferents èpoques, que ens parlen a través de la música i de les pedres. En el rerefons del cicle, estem també retent un homenatge al nostre patrimoni ciutadà i proposant que els ciutadans i ciutadanes s'apropin a una sèrie d'espais clau en la història i en el paisatge urbà de Terrassa.

El programa d'aquesta desena edició, dissenyat de forma coherent amb l'objectiu municipal d'obrir l'accés a la cultura a tothom, s'ha inclòs un ampli ventall de repertoris, artistes i formacions que de ben segur ens faran viure intensament l'estiu i la nostra ciutat al llarg d'aquesta ruta cultural i musical.