Una de les campanyes que més activitats aplega, en el Servei de Polítiques de Gènere, és la Campanya contra la violència vers les Dones, entorn al dia 25 de novembre, Dia Internacional contra aquest tipus de violència. 

Un any més, ens apropem a aquesta data, i ho fem amb la certesa que cal continuar lluitant i unint esforços per tal de posar fi a aquesta problemàtica social que afecta milions de dones i nenes d'arreu del món.

El programa d'enguany que us presentem aquí recull un seguit d'activitats que ens permetran conèixer diferents tipus de violències masclistes a través de tallers, xerrades, conferències, formacions diverses i marxes exploratòries per la ciutat, per tal d'abordar aquesta problemàtica des d'una mirada interseccional.

La seva elaboració ha estat possible gràcies a la col·laboració i al treball conjunt entre el Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa, les entitats, grups municipals i sindicats que formen la Comissió 8 de Març; i altres serveis i entitats de la ciutat de Terrassa.

Programa complert de la Campanya

 

Descarregueu-vos les imatges de la campanya:

Properes activitats a destacar: