"No em posis barreres, no et posis barreres!", lema Dia internacional persones amb discapacitat 2016Aquest 3 de desembre, Terrassa commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat d'una manera molt especial. Es celebra una jornada inclusiva, adreçada a tota la ciutadania, amb una proposta d'activitats diverses i descentralitzades a tots els districtes de la ciutat. Estan organitzades per diferents entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat que s'han coordinat al voltant d'un Grup de treball. Les activitats compten amb la col·laboració d'altres associacions del territori no vinculades a l'àmbit de la discapacitat.

No em posis barreres, no et posis barreres!

"No em posis barreres, no et posis barreres!" és el lema d'enguany.  Entre altres accions, durant la jornada es repartiran tríptics amb consells de tracte adequat amb persones amb discapacitat. Serviran per trencar barreres i facilitar l'establiment de relacions inclusives i positives entre ciutadania amb i sense discapacitat.  

El hashtag #TerrassaTrencaBarreres unificarà totes les fotografies i missatges publicats a les xarxes socials durant el Dia internacional.

Més informació: