Tots amb la Salut 2017!

El dissabte dia 1 d'abril Terrassa celebrarà el Dia Mundial de la Salut, a la plaça Nova.

L'Ajuntament de Terrassa torna a apostar per una celebració de ciutat amb més força al realitzar de forma conjunta els actes commemoratius del Dia Mundial i la 3ª Fira d'entitats de salut. D'aquesta manera es vol remarcar la importància de la promoció de la salut i de l'adquisició d'hàbits saludables i alhora donar visibilitat a la tasca quotidiana de les diferents entitats de salut.

Serà una jornada "amb" i "per" la salut en la que trobareu activitats lúdiques, culturals, solidàries i saludables per a petits i grans.

A la Fira d'entitats, de 10.00 a 19.00 podreu conèixer el treball i la labor social que realitzen les entitats de salut del municipi. Durant el matí, a partir de les 10.30 començaran les activitats: concentració de motos amb Solidary Biker i Egara solidary 66, xocolatada gratuïta per a tothom a ritme de batukada i ball de gegants, exhibició de taekwondo i zumba.

Per la tarda, a les 16.00, es reprendran les activitats amb més gegants, una conta-contes i un taller d'alimentació saludable per als més petits.

A les 17.00 hi haurà una caminada solidària en benefici de les entitats de salut de la ciutat.

Paral·lelament la entitat Biter organitza una ruta en bicicleta accessible a totes les edats, que s'iniciarà també a les 17.00, a la Plaça Nova.

I com a cloenda, a les 18.00 podrem gaudir del concert del grup terrassenc Another way.

No us ho perdeu!