La Fundación Vodafone España i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen tallers de capacitació digital adreçats a persones majors de 55 anys per a aprendre a utilitzar tauletes i telèfons mòbils intel·ligents. La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la ciutadania i reduir l'escletxa digital.

L'oferta formativa consisteix en tallers pràctics i breus de forma gratuïta arreu de Catalunya a entitats interessades que els sol·liciten, com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran, universitats, etc.

En l'anterior i 3a edició a Terrassa, la Biblioteca Central (bct), va formar a més de 20 persones. Es van realitzar dos grup que van cursar tres tallers diferents centrats en la utilització de dispositius mòbils.

Enguany, en la 4a edició dels tallers s'organitzen tres grups del "Taller Comunicació a través del mòbil. App's i WhatsApp", els 2 que s'impartiran el pròxim mes de novembre s'adrecen a les persones inscrites en la 3a edició i que no van poder realitzar els tallers. I el tercer grup s'impartirà durant el primer trimeste del 2017 i les inscripcions s'obriran el 15 de novembre. 

Si esteu interessats en participar en pròximes edicions del curs de capacitació digital per a persones majors de 55 anys, organitzat per Fundació Pere Tarrés i Fundación Vodafone España, podeu posar-vos en contacte amb la vostra biblioteca habitual on recollirem les vostres dades. 

Taller: Comunicació a través del mòbil. App's i WhatsApp 

Taller pràctic i breu dirigit al públic major de 55 anys i centrat en la utlització de dispositius mòvils. Es repassarà com connectar-se a Internet i com configurar el nostre compte de Google,  s'aprendrà a descarregar aplicacions útils, com: Whatsapp, Messenger, Line, Skype... Whatsapp: descàrrega, configuració bàsica, grups, arxius, etc.

Destinataris: persones amb coneixements bàsics, que saben connectar-se a Internet i que no han accedit a cap formació similar. Cal tenir present que és necessari assistir a la totalitat de les sessions i que cal portar el propi dispositiu mòbil intel·ligent (mòbil o tauleta).

Lloc de realització: aula d'informàtica de la Biblioteca Central de Terrassa 

Nombre de places per grup: 17 

Sense calendari de sessions previstes. Si esteu interessats a realitzar un d'aquests tallers deixeu les dades de contacte a la vostra biblioteca habitual i us avisarem quan se'n programin de nous.


Més informació: