Club de lectura juvenil Bastian a la Biblioteca Central

Club de lectura dirigit a joves entre 13 i 16 anys que es realitza un dissabte al mes a la Biblioteca Central de Terrassa. Per més informació envieu un mail a l'adreça bct@terrassa.cat o poseu-vos en contacte amb la biblioteca.

 

Berenem i xerrem, a la Biblioteca districte 2

Sessions participatives d'intercanvi, sensibilització i presa de consciència sobre temes d'actualitat adreçades a joves a partir de 14 anys.

Amb el suport dels educadors de Càritas i l'Espai Bit. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Més informació a la Biblioteca districte 2 i a l'Espai Bit.

 

Club de lectura juvenil a la Biblioteca districte 2

Club de lectura dirigit a joves d'11 i 12 anys que es realitza un divendres al mes a la Biblioteca districte 2, a les 17 h. Per a més informació envieu un mail a l'adreça bd2@terrassa.cat o poseu-vos en contacte amb la biblioteca.

 

Cafè literari per a joves a la Biblioteca districte 4


Tens més de 14 anys i t'agrada llegir? Vols compartir lectures amb altres joves?
Doncs vine els dissabtes a les 11 h a la bd4, on us esperem amb cafè, pastes i un munt de lectures!

Més informació a la bd4 o al telèfon 93 739 74 23

 

Sense embuts, a la Biblioteca districte 6

El programa "Sense embuts" són xerrades sobre temes que poden ser interessants pels joves, i que organitza el Lokal del Districte Jove. L'últim dimarts de cada mes a la biblioteca.

 

 

Club de lectura juvenil a la Biblioteca districte 6

Club de lectura per a joves de 13 a 16 anys que es realitza un dijous cada dos mesos a les 18.00 h. Per a més informació truqueu al telèfon  93 739 74 20