Dissabte 27 de maig durant tot el matí, el Mercat de la Independència acollirà la jornada central del Mes del Comerç Just, on es desenvoluparan diverses accions com degustacions de diferents productes de comerç just, actuacions musicals, mostra de l'exposició "Estirant del fil", venda d'articles i una exhibició per part dels Minyons de Terrassa.

També cal destacar que els bars del Mercat col·laboraran donant a tastar el producte estrella de la nostra ciutat, el Cafè Terrassa.

Les activitats del Dia del Comerç Just

ComerçJustJa fa uns anys que el mes de maig a Terrassa és sinònim de Comerç Just. Trenta dies en què les entitats que treballen en aquest comerç alternatiu (Oxfam Intermón i Alternativa 3) ofereixen a la ciutadania informació sobre aquesta altra manera de veure i viure el comerç mitjançant tot tipus d'activitats adreçades a tots els públics.

El cicle compte amb una campanya de comunicació que ha portat a terme Alternativa 3 en els mitjans locals per explicar les iniciatives que s'ha portat a terme en aquest àmbit a Terrassa així com a Nicaragua, on l'entitat desenvolupa des de fa anys un projecte amb cooperatives cafeteres del país centreamericà.