L'Ajuntament treballa per garantir el bon funcionament de la ciutat durant la jornada de diumenge

L'alcalde presideix un equip que coordinarà els serveis necessaris per garantir la convivència i la normalitat

Ajuntament de TerrassaL'Ajuntament de Terrassa està preparat per respondre als diferents escenaris que es puguin donar en el decurs de la jornada de diumenge. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha constituït un equip polític i tècnic que farà el seguiment del desenvolupament de la jornada a la ciutat, i que coordinarà les actuacions dels serveis municipals en cas que fos necessari. Aquest equip, presidit pel propi alcalde, està format per membres del Govern i personal directiu i tècnic dels diferents serveis municipals que poden ser requerits per garantir el bon funcionament de la ciutat. 

En paraules de l'alcalde, diumenge "hi haurà una mobilització ciutadana importantíssima, i haurem d'actuar amb molta serenitat i responsabilitat. L'Ajuntament de Terrassa ha de ser i és una garantia d'estabilitat, de seguretat i de convivència per a tots els terrassencs i terrassenques, independentment de les posicions ideològiques de cadascú. Per tant, el paper d'aquest Ajuntament diumenge serà vetllar al màxim per la convivència i pel funcionament normal de la ciutat i dels serveis públics". L'alcalde afegeix que "el més important és que la ciutat visqui la jornada de diumenge des del respecte a la diversitat de posicionaments, i defensant pacíficament els valors i principis de la democràcia i la convivència" 

La Policia Municipal vetllarà, com és la seva funció, per la seguretat de les persones i per la convivència als espais públics, i actuarà segons les lleis, de forma coordinada amb altres cossos de seguretat. La resta de serveis municipals mantindran els equips necessaris per poder atendre les necessitats que puguin sorgir en el decurs de la jornada.