Façana edifici Foment de Terrassa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Servei d'Ocupació us ofereix, a les persones que esteu buscant feina o voleu canviar la vostra situació professional,  un assessorament i acompanyament en aquest procés, orientant-vos en la presa de decisions per millorar la vostra situació vers el mercat de treball.

Us acompanyarem en el disseny del vostre pla personal per a la inserció laboral analitzant la vostra situació actual, el vostre nivell de qualificació professional, quina ha estat la vostra experiència laboral, i quins són els vostres interessos i expectatives professionals.

Per una altra banda, analitzem les oportunitats que ofereix el mercat de treball en coherència amb els vostres interessos i competències i valorem quin són els aspectes professionals i personals més rellevants per la vostra inserció laboral.

Per arribar a l'objectiu de trobar una feina, posem al vostre abast diferents actuacions que podreu triar, de manera flexible, en funció del moment en el que us trobeu i quins aspectes heu de descobrir o enfortir per elaborar el vostre Pla d'acció cap a la feina.