El projecte "Persones facilitadores de la convivència" reuneix terrassencs i terrassenques de diferents orígens i sensibilitats culturals diverses que tenen un discurs positiu i conciliador envers la convivència en la diversitat i que tenen ganes d'implicar-se en la millora del seu entorn.

Els facilitadors i les facilitadores es troben periòdicament per rebre i compartir formacions i informacions sobre temes relacionats amb la diversitat, la no discriminació, així com també eines de comunicació positiva, etc. i tot amb una perspectiva intercultural. De fet, la diversitat del propi grup contribueix a visibilitzar en positiu la diversitat com un tret característic de la ciutat que hi aporta creativitat i riquesa.

A més de les formacions, el grup, amb el suport de l'equip del Servei de Ciutadania, també organitza activitats obertes a la ciutadania per fer difusió de la convivència positiva i crear així un efecte multiplicador a la ciutat. Hi ha dos grups de "Persones facilitadores de la convivència", un de matí i un de tarda, perquè les persones interessades s'hi puguin inscriure segons la seva disponibilitat.

Fulletó projecte "Persones facilitadores de la convivència"

Qui es pot inscriure al projecte "Persones facilitadores de la convivència"?

El grup de "Persones facilitadores de la convivència" és obert, per tant, s'hi poden inscriure les persones que vulguin facilitar la convivència positiva en el seu entorn i a la ciutat i que estiguin interessades a adquirir eines de millora de la convivència, a la vegada que comparteixen coneixements i experiències amb altres veïns i veïnes.

La primera edició del projecte "Persones facilitadores de la convivència" s'ha portat a terme entre els mesos de novembre de 2016 i juliol de 2017. La propera edició començarà al mes de setembre. Per tant, les inscripcions estan obertes per a totes les persones que hi vulguin participar.

Com es pot fer la inscripció al projecte "Persones facilitadores de la convivència"?

  • Per telèfon, al 93 731 59 82 - ext. 3677
  • Per correu electrònic, a ciutadania@terrassa.cat