Logo del procés participatiuLa participació ciutadana és una peça fonamental del sistema democràtic, un eix d'unió entre l'acció de govern i les necessitats de la ciutadania que comporta la millora dels serveis i de la qualitat de vida de les persones, afavorint el diàleg i el consens.

En aquest sentit és necessari portar a terme processos de participació que afavoreixin la implicació de les entitats i de la ciutadania.

A Terrassa la participació ciutadana en els grans projectes de ciutat ha estat i és una constant. Els processos que es porten a terme volen afavorir el diàleg i el consens, i volen ser també un exercici d'aprenentatge mutu per aprendre a treballar plegats, a compartir visions de futur i a sumar coneixements per afrontar els reptes de la nostra ciutat.

Podeu accedir a l'actual Reglament de participació ciutadana mitjançant aquest enllaç:

Reglament de Participació Ciutadana

Acte de Reconeixement al Voluntariat

Us informem que l'acte de Reconeixement al Voluntariat enguany tindrà lloc el dissabte 27 de gener a les 18h a la Nova Jazz Cava (Passatge Tete Montoliu, 24). Hi esteu tots convidats/des!
Aquest acte està organitzat per l'Ajuntament de Terrassa i la Taula d'entitats de Voluntariat. Invitació acte reconeixement al voluntariat