Enllaç a "Saló de l'ensenyament 2017"(obre en finestra nova)Dels dies 22 al 26 de Març, l'Ajuntament de Terrassa, participarà per 17a vegada en el Saló de l'Ensenyament. 
 
El Saló de l'Ensenyament, és un espai que cada any el visiten prop de 70.000 estudiants i té per objectiu l'orientació i l'assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. 
 
L'estand de l'Ajuntament compta amb una superfície de 32 m2, i està concebut com un espai molt singular amb una xemeneia que s'aixeca 5 metres d'alçada amb el nom de Terrassa i que fa molt visible l'espai als visitants. A més, l'estand també atorgarà un paper protagonista a la tradició centenària de Terrassa com a ciutat universitària des de l'any 1902. 
 
Durant els dies d'obertura del Saló, es farà difusió de la oferta formativa i de serveis de la ciutat amb la distribució d'un quadríptic i un plànol de la ciutat on apareixen totes les escoles així com els serveis d'interès per als estudiants. A més, l'estand comptarà amb un pantalla on es projectarà un vídeo amb imatges de la ciutat i del campus de Terrassa.
 
Si visiteu el nostre estand, els estudiants interessats en dur a terme la seva formació en algun dels centres universitaris de Terrassa podran omplir una butlleta per participar en el sorteig d'una matrícula universitària (fins a un import de 2.500€). Consulteu les bases aquí.  
 
Ens trobareu a: Recinte de Montjuïc Palau 2 , Carrer F  Estand 604
 
Us hi esperem!