Del 14 al 18 de març Terrassa Universitària participarà en el Saló de l'Ensenyament al Recinte de Montjuïc  de Fira de Barcelona, Palau 1, a l'estand núm B213.

El Saló de l'Ensenyament és un espai que cada any el visiten prop de 90.000 persones i té per objectiu l'orientació i l'assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. La convocatòria reuneix la més completa oferta d'estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació. 

En aquesta edició, l'estand de Terrassa duplica la seva extensió i se situa al costat dels estands de dos centres ubicats a Terrassa: l'escola de negocis EUNCET i l'EUIT (Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional) i a prop de l'estand de l'ESCAC (Escola de Cinema) i del CITM. Per tant, en aquesta edició tot el campus estarà agrupat en un espai. 

Com l'any passat i per tal d'atraure visitants a l'estand, al llarg dels 5 dies els estudiants que vulguin cursar els seus estudis en algun dels centres universitaris de Terrassa podran omplir una butlleta i participar en el sorteig d'una matrícula (fins a un import de 2.500€). Anunci de la convocatòria del sorteig.

L'altra novetat de l'estand és que mostra centres i projectes universitaris de Terrassa. A més de la informació general del Campus Urbà, l'Escola d'Òptica (FOOT), l'escola de Comerç (ESCODI), el CITM (Multimèdia), la UOC, el campus universitari de salut de Mútua Terrassa i l'ESCAC oferiran informació i explicaran el que s'hi estudia. A més, els projectes Inspire de l'ESEIAAT-UPC i els seus estudiants mostraran i explicaran els seus prototips i projectes.

Us hi esperem!

Com accedir al Saló de l'Ensenyament