El Servei de Consum presta serveis d'informació, orientació i assessorament sobre temes de consum.

Mitjançant aquest web, ciutadania i empreses podreu consultar aspectes relacionats amb la informació general de consum, el control de mercat, la seguretat dels productes i serveis, per reclamar i/o denunciar, per rebre formació ... així com accedir als tràmits disponibles a la Seu Electrònica.

Conèixer els drets i deures que teniu com a persones consumidores, us permet exercir un consum responsable, moderat i informat.

Novetat!

Xerrada informativa sobre les clàusules terra (sòl), dijous 2 de març a les 18.30h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Central de Terrassa

Durant dues hores informarem i assessorarem a les persones consumidores afectades per les clàusules terra de quins són els vostres drets i de com heu de procedir per presentar la vostra reclamació davant les entitats financeres arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Unió Europa de data 21 de desembre de 2016, favorable a les persones consumidores que tenen clàusules sòl en la seva hipoteca i que poden ser abusives, per manca de transparència i d'informació en el moment de la signatura, i de l'aprovació del Reial Decret Llei 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció de les persones consumidores en matèria de clàusules terra.

Feu la vostra inscripció a consum@terrassa.cat

 

El Servei de Consum amplia els punts de primera atenció amb les Oficines d'Atenció Ciutadana i a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE):

Recordeu que també és possible fer tràmits per telèfon: