Interior de la Biblioteca Districte 3

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Les biblioteques:

   

  

 

Nova edició del cicle de xerrades Cerquem salut! a la Biblioteca districte 6

Des de l'any 2009 la Biblioteca districte 6 juntament amb el Consorci Sanitari de Terrassa organitzen el cicle de xerrades Cerquem salut!

Sota aquest lema les xerrades fomenten un estil de vida saludable, es duen a terme per professionals sanitaris de diversos Centres d'Atenció Primària i tracten temes d'interès general relacionats amb la salut. Amb el cicle Cerquem salut! la Biblioteca districte 6 persegueix l'objectiu d'oferir recursos d'informació que ajudin a la ciutadania a prendre decisions per resoldre temes de la vida quotidiana relacionats amb la salut i fer que la biblioteca esdevingui un fòrum on desenvolupar i compartir noves habilitats i coneixements. La col·laboració amb el Consorci Sanitari de Terrassa afavoreix la cohesió entre els diferents agents del territori i ajuda que el servei de biblioteca pública es converteixi en un referent imprescindible per al creixement individual i col·lectiu.

Les sessions tenen una periodicitat mínima mensual i es realitzen sempre en dimecres a les 18 h. L'accés és lliure i gratuït, si bé en el cas dels tallers cal efectuar sempre inscripció prèvia. La propera sessió del cicle tindrà lloc el dia 19 de setembre i s'emmarcarà dins la Setmana Europea de la Mobilitat. Un infermer del CAP Nord parlarà de la importància de moure's i caminar per fer salut i l'endemà es farà un recorregut saludable per la ciutat, d'uns 4,5 km. En futures sessions es tractaran temes diversos com la diabetis, l'ansietat, el dolor o la incontinència urinària.

Per a més informació cal adreçar-se a la Biblioteca districte 6:

Rambla Francesc Macià, 191-193

Telèfon: 93 739 74 20 - bd6@terrassa.cat

 

Sessions del curs 2018-19:


El més nou del blog:

 

Avui