Interior de la Biblioteca Districte 3

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Les biblioteques:

   

  

 

Club del llibre amb Margarida Aritzeta

Als clubs de lectura de les biblioteques de Terrassa i del Vallès Occidental s'han llegit obres de l'autora Margarida Aritzeta. Per aquest motiu se la convida a la trobada amb els seus lectors i lectores, trobades que propicien l'intercanvi i el diàleg entre escriptors i escriptores i el seu públic a les biblioteques.

L'acte, que estarà obert al públic, començarà a les 19 hores i comptarà amb la presentació de la mateixa autora i de David Yeste, monitor dels clubs de lectura de la Biblioteca Central de Terrassa.  Hi haurà servei de traducció en llengua de signes.

 

Margarida Aritzeta va néixer a Valls l'any 1953. És novel·lista i professora de Teoria de la Literatura a la Universitat Rovira i Virgili. Va debutar amb el premi Víctor Català de contes i narracions (1980) i el premi Sant Joan de novel·la (1983). Des d'aleshores ha publicat més de quaranta obres, de les quals vint novel·les, dos reculls de relats, tretze novel·les juvenils i nombrosos treballs d'investigació i crítica literària. Durant uns anys va formar part del col·lectiu literari Ofèlia Dracs, al qual deu el gust per practicar gèneres diversos i alhora fer una literatura de qualitat.

 

Més informació:


El més nou del blog:

 

Avui

16:3018:00

Curs: Informàtica bàsica

A càrrec de:
FERRAN MUNILL, ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES
Hora:
16:30
Lloc:
Biblioteca Districte 4 - BD4