Interior de la Biblioteca Districte 3

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Les biblioteques:

  

  

 

Muriel Villanueva a la Biblioteca del districte 4

El proper dijous 13 de febrer ens visita a la Biblioteca Districte 4 l'escriptora Muriel Villanueva, per presentar el seu llibre Duna: diari d'un estiu, publicat per Babulinka Books l'any 2015. La xerrada tindrà lloc a les 10 hores a la sala general de la biblioteca.

Aquesta activitat s'emmarca també dins del cicle Diàlegs en comunitat, que comprèn diverses accions interculturals dirigides a tota la comunitat i que tracten sobre l'envelliment i els mites de la vellesa. Està adreçat a gent gran, persones cuidadores, familiars de gent gran i ciutadania en general, i sorgeix de l'impuls del programa Sempre Acompanyats (coordinat per Creu Roja Terrassa) amb la col·laboració de diferents agents (entitats i serveis) que operen al Districte 4 de Terrassa com són: Servei de Promoció de la Gent Gran, Serveis Socials, Institut les Aimerigues, Escola Salesians Terrassa i la Biblioteca Districte 4.

Informació sobre Muriel Villanueva


Les últimes recomanacions:

 

"Anna", de Niccolò Ammaniti. Recomanació de la Susi Rodríguez de la Biblioteca districte 3.

 

 

 

"Fills de les estrelles" del grup Obeses. Recomanació musical feta per l'Elisabet Torrell de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

"Las mejores rutas del mundo en bicicleta", de Lonely Planet. Recomanació feta per la Biblioteca districte 5.

 


 
 

"Que nadie duerma", de Juan José Millás. Recomanació feta per la Susi Rodríguez de la Biblioteca districte 3.

 

 

 

"El increíble viaje de las plantas", d'Stefano Mancuso. Recomanació feta per la Sara Codina de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

 

 

"Michael Jackson: música de luz, vida de sombras", de Guillermo Alonso. Recomanació de l'Elisabet Torrell de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

 

 

Llegeix-ne més...