Interior de la Biblioteca Districte 3

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Les biblioteques:

   

  

 

La bct xarxa ja disposa dels llibres adquirits amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Per segon any, les Biblioteques Públiques de Terrassa ens hem beneficiat de la subvenció per a l'adquisició de llibres i de diaris destinada a les biblioteques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya que dóna el Departament de Cultura de la Generalitat.

Aquesta subvenció, de 44 mil euros, ha estat repartida entre les sis biblioteques de la bct xarxa i destinada a comprar les novetats bibliogràfiques del mercat i a actualitzar i ampliar l'oferta de coneixements de Ciències pures, Ciències aplicades, llibres per a l'aprenentatge d'idiomes pel fons especial de la Biblioteca districte 2 i pel projecte uBiCa'T Xarxa.

Pel què fa a Narrativa, la subvenció s'ha destinat a ampliar l'oferta de llibres de les especialitzacions de cada biblioteca: novel·la romàntica per la Biblioteca districte 3, novel·la històrica per la Biblioteca districte 4, novel·la negra per la Biblioteca districte 6 i novel·la de ciència ficció per a crear un centre d'interès a la Biblioteca Central de Terrassa. A més d'adquirir novetats editorials i novel·les en diferents idiomes per tota la xarxa.

Amb aquesta subvenció també s'ha donat resposta a les desiderates que ens proposen els usuaris i usuàries de les biblioteques.

A més a més, s'ha reforçat el fons especial de Literatura Infantil i Juvenil de la Biblioteca Central que inclou formació per al professorat de les escoles de la ciutat i la comarca; i s'ha farcit la nova especialització de la biblioteca en creativitat infantil.

Finalment, s'ha fet la compra de lectures noves per als clubs de lectura infantils i novetats tant de coneixements com de literatura infantil per a totes les biblioteques.

 


El més nou del blog:

 

Avui

08:5014:00

Campionat comarcal de Cros Escolar

A càrrec de:
CONSELL ESPORTIU VALLÈS OCCIDENTAL-TERRASSA CONSELL ESPORTIU VALLES OCCIDENTAL-TERRASSA
Hora:
08:50
Lloc:
Zona Esportiva Municipal Can Jofresa
10:0012:00

Aprenem

A càrrec de:
APRENEM TERRASSA
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca Districte 2 - BD2