Interior de la Biblioteca Districte 3

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Les biblioteques:

  

  

 

La bct xarxa ja disposa dels llibres adquirits amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Per tercer any, les Biblioteques Públiques de Terrassa ens hem beneficiat de la subvenció per a l'adquisició de llibres i de diaris destinats a les biblioteques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya que dóna el Departament de Cultura de la Generalitat.

Aquesta subvenció, de 27 mil euros, ha estat repartida entre les sis biblioteques de la ciutat i destinada a comprar les novetats bibliogràfiques aparegudes al mercat i a actualitzar i ampliar l'oferta de coneixements de Ciències socials, Poesia, Narrativa, Biografia, Geografia i Història.

Pel que fa a Narrativa, la subvenció s'ha destinat a ampliar l'oferta de llibres de les especialitzacions de cada biblioteca: novel·la romàntica per la Biblioteca districte 3, novel·la històrica per la Biblioteca districte 4, novel·la negra per la Biblioteca districte 6 i novel·la de ciència-ficció per a crear un centre d'interès a la Biblioteca Central de Terrassa. A més d'adquirir novetats editorials de novel·la per tota la xarxa.

Amb aquesta subvenció també s'ha donat resposta a les desiderates que ens proposen els usuaris i usuàries de les biblioteques.

Finalment, s'ha fet la compra de lectures noves per als clubs de lectura infantils, juvenils i de persones adultes així com novetats tant de coneixements com de literatura infantil per a totes les biblioteques.

Tota aquesta compra de llibres i diaris s'ha fet a les llibreries, editorials i quioscos de la nostra ciutat, ja que la prioritat de la subvenció és beneficiar els comerços de proximitat.


Les últimes recomanacions:

 

"Anna", de Niccolò Ammaniti. Recomanació de la Susi Rodríguez de la Biblioteca districte 3.

 

 

 

"Fills de les estrelles" del grup Obeses. Recomanació musical feta per l'Elisabet Torrell de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

"Las mejores rutas del mundo en bicicleta", de Lonely Planet. Recomanació feta per la Biblioteca districte 5.

 


 
 

"Que nadie duerma", de Juan José Millás. Recomanació feta per la Susi Rodríguez de la Biblioteca districte 3.

 

 

 

"El increíble viaje de las plantas", d'Stefano Mancuso. Recomanació feta per la Sara Codina de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

 

 

"Michael Jackson: música de luz, vida de sombras", de Guillermo Alonso. Recomanació de l'Elisabet Torrell de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

 

 

Llegeix-ne més...