restriccions

Consulta les zones restringides de la ciutat a les quals s'hi ha d'accedir amb autorització i el seu funcionament:

 

 • Accedeix a l'autorització  per accedir a les noves àrees de vianants.
 • Accès als plànols de les noves àrees de vianants a la ciutat. 
 • Pots consultar tota la normativa relativa a tránsit i vehicles en aquest enllaç.

Durant l'any 2020 es posaran en marxa les noves àrees de vianants a la ciutat: 

 1. Plaça Vella (distintiu de color vermell) Les persones residents a l'actual àrea de vianants del Centre podran circular per aquesta zona i també per les àrees de vianants del Vapor Gran i Passeig. L'actual distintiu de color rosa passarà a ser vermell.
 1. Vapor Gran  (distintiu de color lil·la) En aquesta zona només podran circular les persones residents, que tindran el distintiu del Vapor Gran, de color lil·la.
  Per accedir als aparcaments del Vapor Gran, Plaça Vella i Supermercat Bon Preu no caldrà distintiu
 1. Passeig  (distintiu de color blau) 

Vial nord: Serà per a vianants entre el carrer de Garcia Humet i el carrer del Passeig, eliminant l'estacionament de vehicles, però mantenint l'accés a l'aparcament del Passeig i a la reserva de distribució urbana de mercaderies

Vial sud: Canviarà de sentit en direcció a Font Vella.

Pont de l'avinguda de Jacquard 

Per ampliar l'espai per a vianants, s'elimina un carril del pont i es deixaran dos carrils d'entrada a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa i un carril de sortida fins a la parada  de bus situada a l'avinguda de Jacquard. A partir d'aquest punt, l'avinguda continua amb un sol carril i s'habilita zona blava i reserva de distribució urbana de mercaderies.

 1. Vapor Ventalló  S'afegeix en aquest sector la vianalització del carrer Sant Llorenç.
 1. Seu d'Ègara A  Es comença a crear aquesta nova àrea de vianants, però de moment només es restringirà l'accés per carrer de la Creu Gran. (Aquest sector es correspon amb l'àrea de vianants de l'Antic Poble de Sant Pere que en el futur canviarà de nom).
 1. Seu d'Ègara B  Es comença a crear aquesta nova àrea de vianants, però de moment només es restringirà l'accés per carrer de la Creu Gran.
 1. Zones de circulació limitada  Rambla i carrers de Martí Díaz, Fra Bonaventura Gran, Irineu, Doctor Ullés, de Mart, Torrella i Columel·la.

En estudi: Parc de Sant Jordi-Arquímedes, Mercat de Sant Pere, Voluntaris Olímpics, Campus Universitari, Barri d'Ègara, Francesc Macià, Can Palet, Projecte antic pàrquing del Portal de Sant Roc.

 • Podeu consultar tota la normativa relativa a tránsit i vehicles en aquest enllaç.