Aquestes dates ens porten una variada oferta d'activitats culturals i lúdiques, arrelades a la tradició i al dinamisme del món associatiu i comercial de la ciutat. A més, els carrers guarnits amb els llums nadalencs ens conviden a sortir de casa i a viure intensament l'esperit del Nadal.

Mosaic amb motiu de La Marató de TV3

 • Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (rambla d'Ègara, 270)
 • Diumenge 17 de desembre de 12.30 a 13.45 h.
 • Organitzen: Taula d'Entitats: Sant Llorenç, Escola Pia, Escola Tecnos, Escola El Cingle i TV3

Ballades dels Bastoners de Terrassa

 • Divendres 15 de desembre a les 20 h a la plaça Vella
 • Diumenge 17 de desembre a les 11.30 h a la plaça Vella (colles infantils)
 • Diumenge 17 de desembre a les 12.30 h al Raval de Montserrat, ballada per a la Marató de TV3
 • Divendres 5 de gener 11.30 h. Bastoners de Terrassa recapte per a la Fundació Busquets
  Inici de la ballada a la plaça Vella i pas pel carrer Cremat, el Raval de Montserrat i el Mercat de la Independència

On són els caganers?

 • Del 2 de desembre al 4 de gener

Aquest joc es tracta de trobar diferents personatges de caganers (hi ha 16 models diferents) col·locats en els aparadors dels comerços associats a Terrassa Centre. Quan trobis un dels caganers, hauràs d'apuntar a la butlleta el nom de la botiga on l'has vist, en el requadre corresponent (amb una botiga per personatge n'hi ha prou). Les butlletes es poden trobar en les botigues associades o en el punt d'informació de Terrassa Centre situat a la plaça de Salvador Espriu. Posa-hi el teu nom i telèfon i diposita-la a la bústia de Terrassa Centre (c. dels Gavatxons, 9) o bé porta-la al punt de informació.

El dia 5 de gener sortejarem 10 packs regal de vals de 50 euros per gastar en els comerços associats a Terrassa Centre. El sorteig anirà a càrrec del patge Xiu-Xiu.

Mostra de pessebres a la Catedral

 • De dilluns a divendres, de 18 a 20.45 h
 • Dissabtes, diumenges i festius, d'11.30 a 13.30 i de 17.30 a 20.45 h
 • Fins al 7 de gener

L'exposició de pessebres està composta per 15 diorames tancats i 6 pessebres muntats en el curset infantil. També hi ha una mostra de les figures fetes en el curset d'adultsi una altra de quadres pintats en el curset de pintura artística.
El pessebre oficial de l'entitat està ambientat en un entorn hebreu, bàsicament paisatgístic, on destaca en primer terme una gran sínia de tracció hidràulica i en segon i tercer terme es mostren un poble palestí i palmeres. Els materials emprats són escaiola, poliestirè expandit i extrudit,
ciment, fusta i aigua corrent. El pessebre ha estat dirigit i coordinat per Ferran Fonte, president de l'entitat, amb el suport d'un conjunt de constructors entre els quals cal destacar Dani Casanovas, Jordi Rodó, Dionisio Sánchez i Fina Torrens.