La campanya de Nadal es presentarà al Teatre Principal en un acte obert a tota la ciutadania

L'acte tindrà lloc el dilluns 13 de novembre a les 18 h i comptarà amb actuacions musicals en una gala d'entreteniment conduïda per Oriol Carreras

Teatre PrincipalUna gala d'entreteniment gratuïta i oberta al conjunt de la ciutadania servirà el dilluns 13 de novembre per presentar totes les activitats i propostes per a aquest Nadal a la ciutat de Terrassa, des de les més tradicionals fins a les novetats de l'actual campanya. L'acte, amb una durada aproximada de 60 minuts, tindrà lloc al Teatre Principal, que obrirà les portes a les 18 h.

La gala, conduïda pel periodista terrassenc Oriol Carreras, comptarà amb la participació de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que desvetllarà aspectes com la data de l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal i de presentació del tradicional avet de Nadal, que s'instal·larà, com és habitual, al Raval de Montserrat. L'alcalde també presentarà algunes de les novetats d'enguany i donarà els detalls d'altres propostes ja habituals durant aquestes dates com els recorreguts dels trenets de Nadal.

L'acte comptarà amb un caràcter marcadament terrassenc amb les actuacions musicals de la Coral Ohana, cor femení que compta entre les seves membres amb la finalista de la darrera edició del concurs Eufòria de 3Cat, Carla Miralda; o de Doctor Prats, que farà una de les darreres aparicions en públic abans de l'anunciada aturada temporal que els farà tornar als escenaris la primavera del 2025. La gala també comptarà amb moltes sorpreses i amb un sorteig d'obsequis en què hi podran participar les persones assistents.

Les entrades gratuïtes per assistir a la gala de presentació de la campanya de Nadal del Teatre Principal es podran aconseguir a la plataforma Entràpolis a través del següent enllaç: https://entrapol.is/DalMI