Concurs d'Instagram

Des de la Taula Tècnica de Joves del Districte 6, s'ha organitzat un programa d'accions durant la setmana del 08 de març, per treballar la igualtat de gènere i lluitar contra les violències masclistes amb el col·lectiu jove, comptant amb el suport de la Regidoria de Polítiques de Gènere i la col·laboració del conjunt de les entitats del Districte 6.

La Taula Tècnica de Joves del D6 té per objectiu potenciar el treball en xarxa amb entitats, serveis i recursos que treballen amb la població jove al mateix territori.

Formen part d'aquesta taula: Esplai La Fàbrica, Grup de Joves Església Unida, INS Cavall Bernat, Salut i Escola CAP Nord, Creu Roja, PDC - Coordinació del Districte, Punt Jove a l'Institut, Biblioteca D6, Districte Jove i Serveis Socials de l'Ajuntament.

S'impulsarà un concurs d'Instagram a través de les xarxes socials i es podrà participar fins el 07/03, publicant una fotografia acompanyada d'una frase que sigui un eslògan per la igualtat de gènere. S'haurà d'etiquetar el compte de la @ttjd6 i afegir el hastag #concursttjd6. Posteriorment es farà una exposició fotogràfica itinerant per tot el Districte.