Campanya 8 de març 2024, entorn del Dia Internacional de les Dones

Aquest any, el lema de la Campanya 8 de març, "Som agents de canvi per la igualtat de gènere", il·lustrat amb la imatge de la Laura Mayoral, guanyadora del Concurs de Cartells entre l'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny de Terrassa, fa una crida a la suma individual i col·lectiva a favor d'establir la igualtat real a tots els estaments de la societat.

Fem nostra aquesta lluita i reivindiquem un canvi de mentalitat en relació a la igualtat de gènere en tots els àmbits de la ciutat i del nostre dia a dia. Totes i tots podem participar activament en l'assoliment real de la igualtat de gènere. 

El programa d'activitats entorn al Dia Internacional de les Dones d'enguany, inclou més de 40 activitats que es duran a terme al llarg de tot el mes de març als diferents districtes de la ciutat. Una oferta diversa, amb propostes organitzades per entitats de la ciutat i que convida tots els públics a reflexionar sobre la igualtat, el feminisme i les convencions associades al gènere que encara incideixen en el nostre dia a dia, i afecten a totes les generacions.

Programa d'activitats de la Campanya del Dia Internacional de les Dones