Jornada: Primera pedra al Parc de la República

Dissabte 4 de març de 2023, l'Associació de Veïns Sant Pere Nord ha organitzat la Festa de la primera pedra del Nou Parc de la República, que es durà a terme als terrenys del futur parc, a la pista situada darrere la Biblioteca del Districte 6. L'acte començarà a les 14h amb una botifarrada popular i finalitzarà després del correfoc amb els Diables de Sant Pere Nord.

El Nou Parc de la República es tracta d'una obra molt reivindicada per la ciutadania i, per tant, molt treballada amb ella, per tal que esdevingui un parc de tots i totes. És una obra que suposa el reflex dels valors de la Terrassa que s'està construint: de ciutat, cohesionadora, amb visió de futur i com a exemple de sostenibilitat i memòria històrica.

D'aquesta manera, la festa de la primera pedra del Parc de la República és un esdeveniment per a tots els públics, amb un programa d'activitats complert que es pot consultar a continuació:

Programa

  • 14h Botifarrada popular, amb servei de barra i música ambiental, organitzada pels Diables de Sant Pere Nord i l'Associació de Veïns de Sant Pere Nord.
  • 16h - 20h Torneigs de petanca, organitzats pel Club de Petanca Sant Pere Nord.
  • 16h - 17h Tallers infantils organitzats pels Diables de Sant Pere Nord.
  • 17h - 17:30h Acte institucional amb parlaments i col·locació de la Càpsula del Temps.
  • 17:30h - 19:30h Actuacions musicals amb "Cantada de cançons" (alumnes de l'escola Joan Marquès i Casals), "Rock'in" (alumnes de l'escola IES Jaume Cabré), i el concert a càrrec del grup Satisfires. Al finalitzar el concert, s'entregaran els premis de petanca.
  • 20:20h Inici del correfoc, organitzat pels Diables de Sant Pere Nord.