Primer Consell Municipal de la Gent Gran 2024

La Presidenta del Consell Municpal de la Gent Gran, la Sra. Laura Rivas, va obrir l'acta on van assistir més de 44 persones en representació de les seves entitats.
Es van tractar tots els temes previstos a l'ordre del dia, es va escollir la vicepresidència del Consell Municipal de la Gent Gran, es van ratificar i incorporar les noves persones que representaran al Consell de la Gent Gran de Terrassa al Consell Comarcal del Vallés Occidental, així com les persones representants a d'altres espais participatius de la ciutat.
La regidora de Gent Gran  va fer el retorn d'informacions i gestions realitzades sobre el tema de les places de residències Gent Grans, dels menjadors Casals Generalitat i de l'Oficina d'Informació Gent Gran.
També es van proposar i prioritzaciar els temes  a tractar com a CMGG en reunions de Monogràfics: Per últim es van donar informacions sobre com van els preparatius de l''organització de la Fira Gran 2024 prevista pel 21 i 22 d'abril al Recinte Firal, el 7 i 8 de maig a la FACT, i el 30 de maig al Teatre Principal..Va acabar la sessió amb informacions de retorn dels representants del Consell a altres espais de participació.