Fira "Som Grans 2024"

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, i el Consell de la Gent Gran, organitza "Som Grans", la Fira de les Persones Grans de Terrassa. Després de 4 anys sense celebrar-se la fira torna renovada. 

Sota el lema «Som actius, Som Terrassa, Som Grans»,  ha arrencat els dies 20 i 21 d'abril al Recinte Firal, amb la presència de prop de 20 entitats de la ciutati més de 40 activitats entre tallers, xerrades i exhibicions de ball.

Més de 9.000 persones han vingut i han gaudit d'aquest gran festa !

Els actes vinculats al programa d'enguany continuaran el 7 i 8 de maig a LaFACT amb actuacions musicals. El tancament de la programació es farà al Teatre Principal el 30 de maig amb un concert de diferents estils a partir de les 16 hores

Programes de mà:

Actuen les Associacions de Gent Gran de Can Roca, Can Boada del Pi, Parc de Sant Jordi i Terrassa Centre

Actuen les associacions de Gent Gran de Sant Pere Nord, Les Arenes amb Empenta i "Cafè Arlequí" del Districte 5. De Can Parellada, la Peña de la Tortilla.

Actuen Coral 2000 i el grup d'havaneres Bona Mar, de l'Associació d'amics i amigues de la Gent Gran del Casal Anna Murià. La coral de l'Associació de Gent Gran de La Maurina. Coral de l'Associació Jubilats Sant Pere Nord. Grup d'havaneres Terranova, de l'Associació d'Amics de la Gent Gran del Districte 5. Coral i grup d'havaneres Mariners d'Ègara de l'Associació de Gent Gran del Terrassa Centre. Coral dela Creu Roja Terrassa. Gospelbo de l'Asociación de vecinos Grupos Gibraltar Lluis Companys. Coro Rociero de l'Associació de Gent Gran de Can Roca. Grup d'havaneres Vela i Timó, de l'Associació Amics del Barri de Can Boada i el grup de gòspel de l'Associació de Gent Gran del Parc de Sant Jordi

 

Venta d'entradas anticipades: Oficina d'Informació de la Gent 

Carrer Sant leopold, 33 Telèfon 93 739 70 95

Más informaciónhttps://www.terrassa.cat/festa-de-la-gent-gran