Celebració de la XXVII Setmana Cultural del Casal Anna Murià

L'acte principal de la XXVII Setmana Cultural  ha estat l`Homenatge a les persones grans sòcies del Casal Anna Murià que han fet aquest any 90, 95 o 100 anys. S'ha celebrat el dia 17 d'abril a la tarda. En total han estat 21 persones homenatjades (18 persones de 90 anys, 2 persones de 95 anys i una persona de 100 anys).

S'ha comptat amb la presència i participació del senyor Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa i de la senyora Dolors Ribera, presidenta de l'Associació de gent gran del Casal, que han estat els encarregats de fer el lliurament de diplomes i obsequis. Per finalitzar l'acte, el grup d'havaneres Bona Mar del Casal els ha ofert un tastet d'havaneres.

Una altra de les activitats més emotives i participatives ha estat el Concert Liceu Sax Ensemble, on 13 alumnes de l'aula de saxòfon del Centre Superior del Conservatori Liceu, ens han fet gaudir de l'espectre complex del saxòfon des del soprano fins al baix, mentre s'han interpretat obres d'il·lustres compositors sota la direcció magistral de David Salleras. L'Albert Julià, professor de tots ells, ens ha acompanyat oferint-nos un parell de cançons.
 
Com a cloenda de tan intensa setmana s'ha fet una excursió a Montserrat acompanyant a la Coral 2000 del Casal on han participat 130 persones grans