Presentació del Llibre "Escric la Meva Vida"

Foto presentació del Llibre "escric la Meva Vida"El dimarts dia 13 de juny a les 11h es va fer la presentació del tercer llibre de l'autora Antonia Domènech, que té per títol " Escric per sentir-me viva". El llibre es va publicar el mes de febrer de 2023 i ha estat editat per la Fundació Manuel Lao.

A l'any 2019, van publicar uns altres dos llibres: "El seu sentir, la seva estimada Eivissa i la bellesa de la natura" i "La meva vida, caminant amb la neurologia" editats també per la Fundació Manuel Lao.

L'autora ha comentat que "els darrers anys ha trobat en l'escriptura un canal per expressar i compartir les seves vivències i la seva experiència vital. Recomana a les persones grans a escriure, a fer treballar la seva ment i a no perdre mai l'esperit de superació acceptant les pèrdues i limitacions que cadascú tenim i que amb l'envelliment s'agreugen".

L'acte va tenir lloc al pati del Casal Anna Murià i va comptar amb la presencia de la Mónica Polo, regidora de gent gran, la Rosa Boladeras, regidora de Cultura,  i la Carme Blanco, responsable del Casal.

La Coral 2000 de l'Associació d'amics i Amigues de la Gent Gran del Casal va acompanyar a l'autora dedicant-li dues cançons.