Dia Internacional de la Presa de Consciència sobre l'abús i el maltractament a les Persones Grans

La regidora de Gent Gran, la sra. Mònica Polo, ha fet una benvinguda a tothom que s'ha congregat davant de l'atri de l'Ajuntament i ha destacat les xifres de l'OMS en quan a maltractament  i el problema que suposen tant per a les persones grans vulnerables com per a tota la societat. També ha destacat el paper de les entitats de la Taula Maltractament de les Persones Grans i el treball que s'està fent a la ciutat per atendre de forma unificada aqueses situacions que tant preocupen.

Seguidament el representant del Consell Municipal de la Gent Gran, el sr. Jose Luís Charles, membre de la Taula de Maltractament Persones Grans de Terrassa, ha llegit en nom de totes les entitats aquest Manifest

L'acte l'ha tancat uns alumnes de l'Escola Municipal de Música tocant en clarinet el Cant dels Ocells mentre es feia un minut de silenci, en similitud als silencis que es produeixen quan moltes persones quan els drets són vulnerats.

Al vespre s'il·lumina la façana de l'Ajuntament i del Monument a la dona treballadora per demostrar que entre tots i totes podem posar "llum a la foscor".

Més informació