Vida amb sentit +60

Acte organitzat per LaFACT i el Servei de Promoció a la Gent Gran. La presentació va anar a càrrec del president de LaFact, el sr Xavier Queralt, i la regidora de Gent Gran, la sra. Laura Rivas. Seguidament la investigadora Elisa Sala Mozos va fer una exposició molt interessant en relació al canvi demogràfic que ens està portant a un escenari mai vist, i que segons l'OMS la longevitat que caracteritza les societats del segle XXI ens planteja un escenari desconegut fins al moment, no només pel que fa a les polítiques públiques, sinó també a la mateixa concepció de la societat. 

Amb Berta Pichel, Lluís Rambla i Amat i Isabel Gómez es va generar una interessant tertúlia posteriorment en relació al que Elisa Sala havia exposat i un dels temes que va destacar és que aquests propòsits vitals poden existir independentment del nivell d'autonomia, i es va estar comentant com fer això possible.

Més de 270 persones van poder gaudir d'aquesta jornada que va acabar amb un vermut per comentar informalment. De cara l'any que ve es generaran espais de participació per construir una Terrassa on envellir de la millor manera i es va convidar a tothom a formar part d'aquests processos de construcció.