Aprenentatge i servei d'alumnes de 4t d'ESO amb les persones grans

El Servei de Promoció a la Gent Gran ha col•laborat  amb l'Institut Montserrat Roig i el projecte d'aprenentatge i servei comunitari  dels alumnes de 4tD d'ESO.

La proposta dels nois i noies ha estat fer un servei comunitari voluntari vers les persones grans de la ciutat, a través d'una trobada on la proposta era donar un cop de mà amb coneixements bàsics en l'ús dels telèfons mòbils. 

A través de l'Activa el +60  es va fer difusió de l'activitat i en total 20 persones grans dels 7 districtes de la ciutat han participat d'aquesta oportunitat en el pati del Casal Anna Murià . Durant 1:30h s'han fet parelles d'aprenentatge (persona gran- estudiant) i els nois i noies han adaptat els suports a les persones grans en funció del seu nivell de coneixements. 

Les valoracions de l'activitat, tant de joves, com de grans, ha estat fantàstica, s'han viscut moments de molta tendresa i complicitat, les persones grans han estat encantades de veure uns joves tant atents i disposats, i el jovent també ha pogut demostrar que saben preparar una activitat molt ben feta. Per una vegada els estudiants han estat mestres i han tingut alumnes agraïts i agraïdes que els han valorat molt bé.

De ben segur que es podran fer més edicions d'aquesta grata experiència intergeneracional, comunitària, que facilita reduir la bretxa digital i on tothom aprèn.