Viure la Natura 2023

De nou una nova edició de Viure la Natura 2023 ha començat aquest mes de març de 2023. Aquest any hi ha 6 sortides programades per descobrir la natura, amb bona companyia.

El Servei de Promoció de la Gent Gran, amb el suport del Centre Excursionista de Terrassa  i Excursionistes.cat, organitzen caminades per a totes aquelles persones amants de la natura. Els diferents espais naturals de Catalunya són els destins d'aquest programa que vol donar a conèixer la riquesa de l'entorn, promoure l'exercici físic i la bona convivència.

La primera sortida ha estat a un tram de la ruta del Cister entre Belltall i Rocafort de Queralt visitant el poble de Forès. Forès té una privilegiada elevació que el fa un mirador natural de la Conca de Barberà i de part de la Segarra Ha estat una ruta senzilla i molt bonica. Hi han participat pràcticament 50 persones grans.

Consulteu la programació per saber quan seran les properes o apunteu-vos a l'Activa el +60 que us avisaran quan comenci el període d'inscripcions.