II Setmana Internacional Usos del Temps

Foto: Andrea Piacquadio a Pexels

Atura't, respira i prem el botó de pausa per un moment. Et sembla que treballes massa? Que no tens temps? Potser ha arribat l'hora de fer canvis.

Del 25 al 29 d'octubre, experts internacionals, centres d'investigació, polítics i ciutadans es reuniran a Barcelona en el marc de la II Setmana Internacional dels Usos del temps, per intercanviar idees i accions i mirar de donar un nou impuls a una reforma que fa temps que es reclama: un nou enfocament del temps, un horari laboral més raonable, un millor equilibri entre la vida professional i la personal o fer costat als grups amb major pobresa de temps, com ara els cuidadors o les mares solteres. Una reforma que cal que entri al debat ciutadà.

Inscripcions i programa

Paral.lelament a la Setmana dels Usos del Temps, l'Associació Internacional de Recerca dels Usos del Temps (IATUR) celebrarà el seu 43è congrés.

La setmana es clausurarà, el 29 d'octubre, amb la signatura institucional de la Declaració de Barcelona, que vol crear un marc comú pel desenvolupament de les polítiques del temps a tot Europa.