26 04 2024

Maternatges Lèsbics

Per commemorar el Dia per la visibilitat lèsbica, el Servei LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Terrassa organitza l'acte "Maternatges Lèsbics". L'acció cerca obrir espais de diàleg, reflexió i celebració, entorn de les experiències de maternitat lèsbica, contribuint així a enriquir l'imaginari col·lectiu amb noves narratives i representacions.

🗓 Data: Divendres 26 d'abril de 2024
Hora: De 18.00 a 19.30 hores
📍 Lloc: Biblioteca Central de Terrassa (passeig de les Lletres, 1, Terrassa)

Amplia la informació >

 
 

19 02 2024

Defensant la diversitat: Terrassa contra l'LGTBI-fòbia al futbol

El 19 de febrer, Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia al futbol, Terrassa mostra el seu suport a la diversitat hissant la bandera irisada. L'Ajuntament lidera una campanya contra l'LGTBI-fòbia al futbol, amb activitats com la desplegada de pancartes "El futbol contra l'homofòbia" i la lectura d'un manifest per Sarai Gascón, regidora d'Esports, reafirmant l'aposta de la ciutat per una societat respectuosa i justa. Aquesta iniciativa subratlla el compromís col·lectiu contra la discriminació en l'esport, involucrant clubs i la comunitat. Per a més informació, feu clic aquí.

 

13 12 2023

Masterclass: Com expliquem la diversitat afectiva a través del cinema?

Sessió organitzada per l'equip del projecte Terrassa City of Film amb la col·laboració del Servei LGTBIQ+ i a càrrec de la Lola Clavo, directora i productora.

Masterclass adreçada a aquelles persones amb interès en el món cinematogràfic, com per exemple, professorat de secundària o estudiants de cinema.

L'objectiu principal és dotar de les eines i la perspectiva necessària per integrar de manera efectiva la diversitat afectiva, sexual i de gènere en la creació de guions.

Més informació >>

20 03 2023

Presentació d'Una guia sobre intersexualitats

En el marc de la celebració de la 16a reunió plenària de la Taula del Pacte DASIG, el 20 de març de 2023 a les 17.00 hores es presentarà Una guia sobre intersexualitats. A través d'un diàleg amb la Mer Gómez es plantejaran qüestions com:

  • Què són les intersexualitats?
  • Què pot fer l'àmbit educatiu per donar visibilitat i augmentar el coneixement sobre la realitat intersex?
  • Què es pot fer des de les institucions mèdiques per millorar l'atenció i el tracte a les persones intersex?
  • Quins reptes tenim com a societat i com l'abordatge de les intersexualitats pot millorar la vida de totes les persones?

Més informació >>